Reddingsbrigade Weststellingwerf

Avondmarathon in Wolvega!

Op zaterdag 1 februari organiseert onze brigade de allereerste avondmarathon van de Reddingsbrigade Weststellingwerf. Een sportieve uitdaging oor alle reddingszwemmers en een avond van samenwerking, uithoudingsvermogen, maar vooral veel plezier!

Voor velen is het idee van een avondmarathon bekend maar hieronder nog even een korte uitleg: De avondmarathon is eigenlijk één lange estafette waarbij zwemmers elkaar elke 10 minuten afwisselen, in totaal 6 uur achter elkaar. Dit is natuurlijk best lang, dus om de wedstrijd wat spannender te maken zijn er tussendoor extra activiteiten en een ploegleiderspel waarmee extra meters kunnen worden verdiend.

Collegabrigades, schrijf je in voor 13 januari via wedstrijd@rbweststellingwerf.nl en neem het op tegen ons en andere brigades uit de regio!
Leden van de RBW, heb je je nog niet opgegeven en wil je wel meezwemmen of helpen bij de organisatie, laat dat dan zo snel mogelijk weten in het zwembad of stuur een mail naar wedstrijd@rbweststellingwerf.nl!

 

Praktische zaken:

Aanvangstijd: 18:15 in de aankomsthal van zwembad ‘De Steense’ in Wolvega.
De marathon zelf duurt van 19.00 tot 01.00 uur.

Een ploeg bestaat uit 8 tot 12 zwemmers, 2 banentellers en een ploegleider.
Wegens het late tijdstip is de minimum leeftijd 15 jaar.
Het inschrijfgeld bedraagt €60,- per ploeg.

Er kunnen maximaal 10 ploegen meedoen, wanneer er minder dan 6 ploegen zijn aangemeld zal de marathon niet doorgaan.

Inschrijven kan per mail vóór 13 januari a.s. naar wedstrijd@rbweststellingwerf.nl. U krijgt dan een bevestiging en overige gegevens voor deelname aan de marathon.

Comments are currently closed.