Reddingsbrigade Weststellingwerf

Examens voor leden van Reddingsbrigade Weststellingwerf succesvol!

Op woensdag 17 juni j.l. zijn in zwembad de Steense de examens voor KNBRD Zwemmend Redden afgenomen. Het afgelopen jaar hebben alle examenkandidaten met veel inzet en plezier getraind om aan de exameneisen te voldoen. Om dit te bereiken trainen de leden van de Reddingsbrigade wekelijks en worden er regelmatig proefexamens afgenomen. Ook dit jaar kijken familie, vrienden, instructeurs en het bestuur terug op een geslaagd brigadejaar waar iedereen met grote tevredenheid heeft gepresteerd.

Voor Junior Redder 1 zijn geslaagd: Radi Ahammar, Abdelhafid Ghanem, Adaya Knol en Teun Boersma. Voor Junior Redder 2 slaagden: Hannah Glorie, Merel Glorie en Lars van Tjonger. Voor Junior Redder 3: Shahid Ghanem en Anne Tournier en tot slot voor Junior Redder 4: Megan Alders, Ewoud Boers, Sanne Dijkstra, Mirjam van Ginkel, Wyona Hogeling en André Punter. Voor het certificaat Dolfijn zijn Werner Rozenberg en Monica Fleddérus met groot succes geslaagd.

Na de Junior Redders was het de beurt aan de Zwemmend Redders. Voor Zwemmend Redden 2 zijn geslaagd: Djim Steenbeek, Berend English, Ronald Punter, Sjouke de Vent en Amber Bosma. Voor Zwemmend Redden 4: Anton Jansen, Douwe English en Alex Sander Hanewald. Tot slot hebben Hinke van Ommen, Tiemen English en Olav Groenendijk hun Life Saver 1 behaald.

Zaterdag 20 juni zal bij de locatie van de Waterhulpverlening in Langelille het jaar feestelijk afgesloten worden met spelletjes en pannenkoekenbakken voor jong en oud. Reddingsbrigade Weststellingwerf wil mede op deze manier iedereen bedanken die zich dit seizoen, op welke manier dan ook, heeft ingezet voor de brigade!

Comments are currently closed.