Reddingsbrigade Weststellingwerf

Ik ben ook een held!

Duik mee voor de Reddingsbrigade!

De 5.000 vrijwillige helden van Reddingsbrigade Nederland zetten zich iedere dag in om levens te redden. Jij kunt ze daarbij steunen! Doe mee met de Unox Nieuwjaarsduik en schakel vrienden, familie en collega’s in je te sponsoren voor dit goede doel. Dan kan jij voortaan zeggen “Ik ben ook een held!”. De duiker die de grootste opbrengst realiseert krijgt een ‘VIP-dag’ bij de Reddingsbrigade, inclusief naar keuze een cursus ‘Auto te water’ of ‘Hoe kom ik uit een wak’ cadeau. Ons streefbedrag is €150.000.

Dit geld is hard nodig voor aanschaf van onze boten en andere reddingsmaterialen. Onze vrijwilligers verrichtten in 2012 meer dan 12.500 hulpverleningen. We hebben 270 mensen uit een levensbedreigende situatie gered en veel ongelukken voorkomen.  Daarnaast spelen we een belangrijke rol tijdens evenementen. Daar helpen we mensen aan een leuke dag door toezicht te houden op hun veiligheid op en rond het water. Denk hierbij aan de intocht van Sinterklaas, watersportwedstrijden en de Nieuwjaarsduik. Op 1 januari liggen onze vrijwilligers al in het water voordat de duik begint. Veilig idee toch?

Deze helden duiken voor de Reddingsbrigade. Steun hen met jouw bijdrage. Klik op: www.ikbenookeenheld.nl/actions

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail naar: info@ikbenookeenheld.nl

Onze brigadeleden Anette van der Zee en Richard Sloos gaan naar Scheveningen om daar deel te nemen aan de Nieuwjaarsduik.

Comments are currently closed.