Reddingsbrigade Weststellingwerf

Veel geslaagden tijdens examens Reddingsbrigade Weststellingwerf.

 

Op woensdag 20 juni zijn in zwembad de Steense de jaarlijkse examens voor KNBRD Zwemmend Redden afgenomen. Alle examenkandidaten hebben afgelopen zwemseizoen hard getraind om aan de nieuwe exameneisen van Reddingsbrigade Nederland te voldoen. De leden trainen elke woensdagavond in zwembad de Steense en er worden halverwege het zwemseizoen proefexamens afgenomen om te kijken hoe ver de leden zijn.

 

Voor Junior Redder 1 zijn er 9 leden geslaagd, voor Junior Redder 2: 4, voor Junior Redder 3: 5, voor Junior Redder 4: 2 en voor het certificaat Dolfijn 2 leden. Na de Junior Redders en de dolfijnen zijn er 4 geslaagd voor het diploma Life Saver 1.

 

Zaterdag 23 juni is het seizoen feestelijk afgesloten met een dag kanoën voor alle leden. Ondanks de harde wind een mooi seizoenafsluiting.

 

De instructeurs en het bestuur kijken terug op een geslaagd brigadejaar waar iedereen met grote tevredenheid heeft gepresteerd. Reddingsbrigade Weststellingwerf wil mede op deze manier iedereen bedanken die zich dit seizoen, op welke manier dan ook, heeft ingezet voor de brigade!

 

De foto’s worden voor 1 juli toegevoegd aan dit bericht.

 

 

Comments are currently closed.