Reddingsbrigade Weststellingwerf

Alle examenkandidaten Reddingsbrigade Weststellingwerf geslaagd!

Op woensdag 22 juni j.l. zijn in zwembad de Steense de examens voor KNBRD Zwemmend Redden afgenomen. Het afgelopen jaar hebben alle examenkandidaten weer met veel inzet en plezier getraind om aan de exameneisen te voldoen. Om dit te bereiken trainen de leden van de Reddingsbrigade wekelijks en worden er regelmatig proefexamens afgenomen. Ook dit jaar kijken familie, vrienden, instructeurs en het bestuur terug op een geslaagd brigadejaar waar iedereen met grote tevredenheid heeft gepresteerd.

 

Voor het certificaat dolfijnen zijn geslaagd: Jesse Bosma, Sara El Melouki, Aya El Melouki, Fleur de Jong, Anouk Mensink, Thomas Zwerver, Nynke Evers, Meike Brugging.

 

Voor JuniorRedder 1 zijn geslaagd: Ninthe From, Lobke Dijkstra, Monica Fleddérus, Werner Rozenberg, Kevin de Jong en Amber de Jong.  Voor Junior Redder 2 slaagden:  Radi Ahammar en Teun Boersma.  Voor Junior Redder 3: Hannah Glorie, Merel Glorie en Lars van Tjonger en tot slot voor Junior Redder 4: Anne Tournier.

 

Na de Junior Redders was het de beurt aan de Zwemmend Redders.  Voor Zwemmend Redder 1 zijn geslaagd: Megan Alders, Ewoud Boers, Sanne Dijkstra en Mirjam van Ginkel. Voor Zwemmend Redder 3: Djim Steenbeek, Berend English, Ronald Punter, Sjouke de Vent en Amber Bosma.

 

En tot slot hebben we nog de Life Savers diploma’s. Voor Life Saver 1 zijn geslaagd: Anton Jansen, Douwe English en Alex Hanewald.  Voor Life Saver 2: Hinke van Ommen en tot slot hebben we Life Saver 3: Jikky van der Vaart.

 

We feliciteren al onze kandidaten met het behalen van hun diploma.

 

Zaterdag 25 juni is ons jaarlijks eindfeest voor jong en oud. Eerst een vossenjacht in het centrum van Wolvega en na afloop een barbecue op de locatie van de Waterhulpverlening in Langelille. Reddingsbrigade Weststellingwerf wil mede op deze manier iedereen bedanken die zich dit seizoen, op welke manier dan ook, heeft ingezet voor de brigade!

 

Comments are currently closed.