Reddingsbrigade Weststellingwerf

NLDoet 2015

Ook dit jaar wordt er weer op 21 maart een NL-Doet dag georganiseerd. NL-Doet is een initiatief van het Oranjefonds. Tijdens NL-doet worden klussen opgepakt door vrijwilligers die zich aanmelden om mee te helpen. Het is een gelegenheid waarbij gezelligheid een grote rol speelt en het is een kans om buiten de oefenavonden om weer even bij te praten.

Bij de vaarploeg van Reddingsbrigade Weststellingwerf doen we al een aantal jaren mee aan het NL-doet initiatief. Zo hebben we voorgaande jaren het boothuis en het clubhuis op kunnen knappen met de hulp van vrijwilligers. Ook is de kade verstevigd en is er een mooi rijpad aangelegd voor de boot.

Dit jaar willen we graag het terrein opknappen zodat Reddingsbrigade Weststellingwerf een goede eerste indruk maakt op bezoekers. Er wordt een heg geplaatst, het plantsoen wordt opgeknapt en de schutting zal worden aangepakt. Ook wordt er het een en ander schoongemaakt voor een zo fris mogelijke indruk.

Kortom, iedereen kan meehelpen. Voor de klussen van dit jaar zijn ook weer een aantal vrijwilligers nodig. Voor de lunch wordt gezorgd, en natuurlijk is er een hoop gezelligheid. De klusdag begint om 10.00 en is ongeveer 15.30 afgelopen. We hopen je (weer) te zien dit jaar!

Cees Nieuwenhuis
Vaarploeg RBW

Comments are currently closed.